skip to Main Content

Orderpick(st)ers

Belangrijk werk!
Medewerkers bij het Bankethuis vervullen een belangrijke taak. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat duizenden mensen elke dag zorgeloos kunnen genieten van heerlijk vers banket dat gemaakt is met toewijding en dat voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Je werkzaamheden vinden plaats in een gekoeld orderpick gebied, waar je met behulp van display orders voor onze klanten klaarzet.

Wat neem je mee?
Naast een goed humeur vind je het bovenal leuk om nauwkeurig te werken zodat onze leverperformance op hoog niveau blijft. Je hebt er plezier in om op tijd en foutloos orders klaar te maken. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in een roulatie ook in het weekend te werken. Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal en bent woonachtig in een straal van ongeveer 25 km van Est. Ervaring met soortgelijk werk (in de food) is een pré, maar geen must als je bereid bent je handen uit de mouwen te steken.

Wat bieden wij?
Een parttime dienstverband met mogelijkheden vanaf 15 tot 25 uur per week. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats tussen 11.00 en 18.00 uur. Je komt rechtstreeks in dienst bij Het Bankethuis, na een jaarcontract bieden we je een vast dienstverband.

Naast werken vinden we plezier en gezelligheid belangrijk. Je wordt uitgedaagd om bij te dragen aan je het doorlopend verbeteren van de kwaliteit, werkomgeving en orderpick proces.

De arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.

Heb je interesse?
Stuur een mailtje met een korte toelichting en je curriculum vitae naar Ad van Mourik. a.vanmourik@hetbankethuis.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

error: Content is protected !!
Back To Top