skip to Main Content

De geschiedenis van Het Bankethuis

Het Bankethuis is een familiebedrijf dat al jarenlang staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een echte, traditionele bakkersgeneratie runt Het Bankethuis tot op de dag van vandaag. De liefde voor bakken is door de jaren heen overgedragen van generatie op generatie.

Na de oprichting in 1980 groeide het bedrijf uit tot een productiebedrijf dat de Nederlandse retailmarkt bediende met dagvers banket. In 2009 is het bedrijf, dat toen nog Betuwe Vers Banket heette, overgenomen door Ton van Mourik. Er werd een nieuwe weg ingeslagen met het bedrijf en in de bakkerij kreeg een nieuwe naam: Het Bankethuis was geboren. In 2011 zijn Ad en Mascha van Mourik eigenaar geworden. Tot op heden runnen zij het bedrijf met veel toewijding.

Kwaliteit

De hedendaagse consument wenst smakelijk en veilig voedsel. Kwaliteitszorg is een kernvoorwaarde voor het succes van onze banketbakkerij. Daarom worden we op dit gebied structureel ondersteund door Inge de Jong Advies en zijn we FSSC 22000-gecertificeerd.

Hoge eisen
Kwaliteit staat bij Het Bankethuis hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen werken we alleen met goede grondstoffen en ingrediënten. Bovendien streven we zoveel mogelijk naar eerlijke ingrediënten. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met scharrelei, echte slagroom, verse appels, rundergelatine en AZO-vrije kleurstoffen.

Partners

Met onderstaande organisaties heeft Het Bankethuis een nauwe samenwerking/partnerschap.

COOP gebak

COOP gebak biedt de mogelijkheid voor bezoekers om direct online taarten te bestellen en af te halen in een COOP winkel naar keuze.

Bekijk de website van COOP gebak

Het Bakery Institute

Het Bakery Institute is dé particuliere opleiding voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak.Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma’s voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals. 

Bekijk de website van het Bakery Institute

Bake for life

Bake for Life bouwt bakkerijen in Afrika. Gehandicapten, wezen, kindsoldaten, alleenstaande moeders en mensen die door omstandigheden op jonge leeftijd school hebben moeten verlaten werken hier en leren het vak van bakker. Het aanleren van dit traditionele vakmanschap geeft deze mensen een eerlijk bestaan.

Bekijk de website van Bake for life

Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel is dė online banketbakker van Nederland. Wij maken elke dag mensen blij met heerlijke traktaties, of het nu gaat om iemand te feliciteren, een vriend te bedanken, iemand succes wensen, de geboorte van een kind te vieren, een blijk van waardering te geven, te trakteren voor een verjaardag.

Bezoek de website van Taartenwinkel.nl

error: Content is protected !!
Back To Top